Hammarby Prästgårds Kattpensionat

Våra Platser

Innerum

I kattpensionatet har vi 9 stycken innerum. Vi har vanliga innedörrar till rummen, inga nätdörrar, och hela väggar (gipsskivor).

Varje rum är ca 5 kvm och har fönster, hyllplan, tv som visar allt från vanlig tv till olika Kittyshows dvd, CatWheel från Cat Wheel Company, stol, toalåda med huv etc.

Höjden i 8 av våra 9 rum är ca 3 meter. Högt upp i rummen har vi nu satt språngbroar och små katthus så att katterna kan nyttja höjden som vi har i rummen, då katter gillar att sitta högt upp ibland, särskilt i början när allt är nytt och de kan vara lite osäkra. Katter lever ju oftast inte på kvadratmeter som vi människor utan i kubikmeter.

Ett av våra 9 rum har lite lägre takhöjd ca 2.50, kan vara bra för en katt som inte får klättra pga en gammal skada etc.

Vi har rastgårdar som är anslutna till innerummen.

Vi rekommenderar att ägaren tar med kattens filt eller bädd hemifrån, då doften hemifrån är en trygghet för katten.

 

Sommargårdar (8 stycken 10 kvm stora in-nätade rastgårdar med tillhörande lekstugor)

Definitionen av lekstuga:

En väl tilltagen lekstuga med snedtak, fönster och installerade hyllplan samt indragen värme.

Från mitten av maj till slutet av september är våra sommargårdar öppna.

Vi har 8 stycken sommargårdar, och varje sommargård är ca 10 kvadratmeter stor och har egna väldigt söta lekstugor med fönster och hyllplan. Dörren till lekstugan står på glänt så att katten kan välja om den vill vara ute i sin rastgård eller inne i sin lekstuga.

Kattlådan har vi inte ståendes i lekstugan, utan finns i en dynbox som står i rastgården. Mellan varje sommargård har vi terassväggar, ca 110 cm höga och detta gör att katterna har en lugn och trygg miljö separerade från varandra.

Hammarby Prästgård

145 65 Norsborg

 

Telefon: 08-7782510

Mobil:   070-7782510

 

Maila gärna till oss:

info@kattpensionatet.se